Welkom bij Beauty&Nail Bar Kira,

 

Ik ben Kira, een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en HUIDSPECIALISTE met jaren ervaring in de Beauty-branche.

Sedert 2019 heb ik mijn hart gevolgd door mijn eigen schoonheidsinstituut te openen.  Elke dag sta ik met veel enthousiasme en passie klaar voor mijn klanten.

 

Sinds kort heb ik mijn focus gelegd op HUIDVERBETERING.

Ik ben mij gaan verdiepen in de beste apparatuur en huidverzorging op de markt. 

Klassieke verzorgingen en dermatologie ligt nog ver uit elkaar hier in België.

Ik kreeg enorm veel vraag achter huidversteviging, verstrakking, rimpels en lijntjes, pigmentvlekken, acné, peelings,.... en ook naar producten die effectief merkbaar verschil geven en huidproblemen kunnen oplossen.

 

Als klant zal je steeds door mij persoonlijk behandeld worden - maar graag geef ik toch even mee dat er ook een "team" aanwezig is achter de schermen. Namelijk mijn man "Benny" en onze twee prachtige dochters "Yamilla & Amely", samen vormen zij mee een stevig fundament voor Beauty&Nail Bar Kira.

____________________________________________________________________________________________________

Graag geef ik een korte inleiding in al onze behandelingen :

BEAUTY & SKIN SPECIALISTE

NAIL BAR

LASHES

________________________________________________

BEAUTY & SKIN

 

We hebben maar één huid, en die moeten we verzorgen. Geef toe - We willen toch allemaal alleen het beste voor onze huid!!?

Ons gelaat is één van de allereerste indrukken naar onze medemensen toe - we moeten ervoor zorgen dat ons gelaat, straalt, en eveneens fris en jeugdig oogt.

Sta me toe om jullie hier in bij te staan, Beauty&Nail Bar Kira heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering technieken - zowel voor Haar als Hem, Jong en Rijp.....

 

SKINLIGHT - Huidanalyse 

 

We starten ALTIJD eerst met een uitgebreide huidanalyse van jou huid. Door ons Skinlight toestel kunnen we de huid zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant volledig analyseren. 

Zo krijgen wij een beter zicht op jou behoefte en wensen. En stellen we de juiste behandelingen en producten samen.

 

OXYGENEO - ULTRASOON - TRIPPOLAR

 

GENEO een doorbraak binnen de huidverzorging met de revolutionaire OXYGENEO Technologie. En dit niet alleen, het apparaat combineert deze met de wereldberoemde en klinisch bewezen TRIPOLLAR Technologie. Gepattenteerd en erkend CE gekeurd toestel.

 

Wat is en doet GENEO juist?

Oxygeneo is een 3in1 behandeling : EXFOLIATE, OXYGENATE, INFUSE :

* Exfoliatie van dode huidcellen

* Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen

* Zuurstofvoorziening van binnenuit

RESULTAAT : Zichtbaar vanaf de eerste behandeling, jeugdig effect, verfrissende en verstevigde uitstraling,  GlOWEFFECT!!

 

TriPollar RF (3de en nieuwste generatie van de RF) de veiligste, meest aangename RF behandelig

om de huid te verbeteren :

 

* Effectief voor rimpelreductie, huidverstrakking en verjonging

* Veilig, pijnloos en geen hersteltijd.

* Directe huidverstrakking

* Aanmaak van eigen collageen

RESULTAAT : Je voelt en ziet onmiddellijk verschil, directe huidverstrakking - gelaatscontouren en oogleden worden strakker , rimpels en fijne lijntjes verminderen en sommige kunnen zelfs verdwijnen.

 

UltraSound verhoogt de opname van actieve ingrediënten in de huid.

 

* Betere opname van alle producten , insluizen van het actieve serum

* Geeft een actievere celmetabolisme en verbeterde circulatie 

* Verbetert de vochtretentie

RESULTAAT : Hydratatie,  vernauwt grove poriën,  vermindering van wallen rondom de ogen,  gladde huidtextuur!

 

Door de combinatie van de Oxygeneo, Tripollar, Ultrasound verbetert de huidkwaliteit van de epidermis en dermis met langdurige resultaten.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

NOON AESTHETICS

 

Esthetische behandelingen met MEDISCHE resultaten.

PARACEUTISCH, huidverbetering en - genezing met hoger gedoseerde ingrediënten dan tot nu toe mogelijk was dankzij 

DERMSHIELD tm, gepatenteerde technologie, als enige en uniek op de markt.

 

Dit vereist een totaal vernieuwde methode van huiddiagnose, direct afgeleid van de medische sector en uitgewerkt naar paraceutische toepassingen. Elke huid is anders en vereist een individuele aanpak.

Wat NOON producten onderscheidt van andere producten is de mogelijkheid om de meest effectieve huidbehandelingen te geven, zonder de typerende bijwerkingen zoals irritaties, aanhoudende branderigheid na de behandeling, roodheid en onaangenaam gevoel. Dit is te danken aan het gepatenteerde Dermashield toevoeging die het mogelijk maakt om paraceutische productlijn te ontwikkelen. Hiermee biedt NOON innovatieve chemische peelings die uitstekende resultaten realiseren bij de meest voorkomende huidproblemen.

 

NOON gaat verder waar andere merken hun limiet bereikt hebben. Hierdoor is het mogelijk om de meest effectieve huidverbeteringsproducten ter wereld te maken!

 

 

Waarin zijn deze behandelingen gespecialiseerd :

1. Acné

2. Hyperpigmentatie

3. Anti aging 

Alsook kan een huid zonder problemen met deze producten thuis werken en/of behandelingen in het salon laten toepassen,

de nieuwste generatie aan producten staat nu voor jullie klaar.

 

Uiteraard hoort hierbij een intake gesprek zodat we een programma op maat kunnen aanbevelen.

Gedaan met wachten voor een afspraak te kunnen bemachtigen bij een dermatoloog, want hier kan je terecht bij een gespecialiseerd huidtherapeut.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

NAIL BAR KIRA :

 

Daarnaast ben ik ook NAGELSTYLISTE, een passie waarin ik me volledig kan uitleven, een kind in een snoepwinkel wanneer de nieuwe kleuren en glitters te bewonderen zijn. Elke dag mooie gelakte nagels... Zeg nu zelf, wie wil dit nu niet? 

Als vrouw ben je enorm veel bezig met je handen, daarom is het van groot belang dat gelnagels juist geplaatst worden, dit kan alleen met de nodige kennis en het blijven volgen van opleidingen.  Hierin stuur ik mezelf dan ook regelmatig bij. 

 

LASHLIFT :

 

Wil je mooie natuurlijk gelifte wimpers dan kan ik je de LASHLIFT aanraden van Elleebana.

De eerste blik naar iemand, de eerste knipoog....Bambi Eyes!!!! Neen zeggen word wel heel moeilijk dan ;o). 

Wat doen we juist? 

We plaatsen de natuurlijke wimpers omhoog, zetten er een mooie krul in. Dit gebeurd door middel van producten deze zijn net iets meer dan andere, Dierenproefvrij, Vegan, Goedgekeurd door de FDA/TGA/EU, Vrij van parabenen en formaldehyde, Hypoallergeen. 

De wimpers worden ook gekleurd en verzorgd. Hiervan heb je 6 tot 8weken plezier.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Alle behandelingen kunnen enkel CASH betaald worden - de producten kunnen wel aangekocht worden via een QR code met jou bankapp.

 

Hebben jullie verder nog vragen over bovenstaande behandelingen, aarzel dan zeker niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Dit kan telefonisch, via FB of Instagram. Regelmatig delen wij ook nieuwtjes, leuke acties en foto's op beide social media profiles!!

 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten in ons instituut - Beauty&Nail Bar Kira

 

Liefs,

Kira x