Welkom bij Beauty&Nail Bar Kira,

 

Ik ben Kira, een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en HUIDSPECIALISTE met jaren ervaring in de Beauty-branche.

Sedert 2019 heb ik mijn hart gevolgd door mijn eigen schoonheidsinstituut te openen.  Elke dag sta ik met veel enthousiasme en passie klaar voor mijn klanten.

 

Sinds kort heb ik mijn focus gelegd op HUIDVERBETERING

Ik ben mij gaan verdiepen in de beste apparatuur en huidverzorging op de markt. 

Klassieke verzorgingen en dermatologie ligt nog ver uit elkaar hier in België.

Ik kreeg enorm veel vraag achter huidversteviging, verstrakking, rimpels en lijntjes, pigmentvlekken, acné, peelings,.... en ook naar producten die effectief merkbaar verschil geven en huidproblemen kunnen oplossen.

Een beetje verder op de pagina kan je hierover al een klein beetje info vinden.

 

Als klant zal je steeds door mij persoonlijk behandeld worden - maar graag geef ik toch even mee dat er ook een "team" aanwezig is achter de schermen. Namelijk mijn man "Benny" en onze twee prachtige dochters "Yamilla & Amely", samen vormen zij mee een stevig fundament voor Beauty&Nail Bar Kira.

____________________________________________________________________________________________________

Graag geef ik een korte inleiding in al onze behandelingen :

BEAUTY & SKIN SPECIALISTE

NAIL BAR

LASHES

________________________________________________

BEAUTY & SKIN

 

We hebben maar één huid, en die moeten we verzorgen. Geef toe - We willen toch allemaal alleen het beste voor onze huid!!?

Ons gelaat is één van de allereerste indrukken naar onze medemensen toe - we moeten ervoor zorgen dat ons gelaat, straalt, en eveneens fris en jeugdig oogt.

Sta me toe om jullie hier in bij te staan, Beauty&Nail Bar Kira heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering technieken - zowel voor Haar als Hem, Jong en Rijp.....

 

Daarom laat ik jullie graag kennis maken met GENEO, het meest innovatieve systeem binnen huidverbetering.

Een uniek apparaat / verzorging en exclusief in de regio!

 

GENEO een doorbraak binnen de huidverzorging met de revolutionaire OXYGENEO Technologie. En dit niet alleen, het apparaat combineert deze met de wereldberoemde en klinisch bewezen TRIPOLLAR Technologie.

 

Fillers en Botox zijn niet meer weg te denken uit de wereld van mode, beauty en wellness. Fantastisch ook dat deze bestaan.

Maar helaas zijn dit alleen behandelingen die zeer oppervlakig hun werk doen en na enige tijd ook weer verdwijnen.

Laat één ding duidelijk zijn - botox behandelingen doen niets aan de conditie van onze huid op langere termijn. Heb jij als vrouw/man je eerste stappen al gezet binnen de wereld van botox/fillers of misschien al wat meer ervaring - dan raad ik aan om deze behandelingen te gaan combineren met de GENEO verzorgingen. Wanneer je deze twee gaat combineren zal je langer resultaat hebben van de inspuitingen en wanneer je ooit met botox behandelingen wil stoppen zal je huid nog steeds optimaal werken mede door GENEO.

 

Ben je geen voorstander van al de dermatologische behandelingen maar je wil je huid terug een boost geven, terug verstevigen , minder rimpels en lijntjes en kraaienpootjes. Je wil graag terug die gezonde uitstraling bekomen of preventief jou huid optimaal houden dan is ook de GENEO iets voor jou.

 

Bij Beauty&Nail Bar Kira kan je ook kiezen voor een KLASSIEKE GELAATSVERZORGING maar evengoed kan je deze combineren met GENEO.

 

Wat is en doet GENEO juist?

Oxygeneo is een 3in1 behandeling : EXFOLIATE, OXYGENATE, INFUSE :

* Exfoliatie van dode huidcellen

* Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen

* Zuurstofvoorziening van binnenuit

RESULTAAT : Zichtbaar vanaf de eerste behandeling, jeugdig effect, verfrissende en verstevigde uitstraling,  GlOWEFFECT!!

 

TriPollar RF (3de en nieuwste generatie van de RF) de veiligste, meest aangename RF behandelig

om de huid te verbeteren :

 

* Effectief voor rimpelreductie, huidverstrakking en verjonging

* Veilig, pijnloos en geen hersteltijd.

RESULTAAT : Je voelt en ziet onmiddellijk verschil, directe huidverstrakking, aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd,  natuurlijke huidverjonging door de huid zelf!!! 

 

UltraSound verhoogt de opname van actieve ingrediënten in de huid.

 

* Geeft een actievere celmetabolisme en verbeterde circulatie 

* Verbetert de vochtretentie

RESULTAAT : Hydratatie,  vernauwt grove poriën,  vermindering van wallen rondom de ogen,  gladde huidtextuur!

 

Door de combinatie van de Oxygeneo, Tripollar, Ultrasound verbetert de huidkwaliteit van de epidermis en dermis met langdurige resultaten.

 

COMING SOON :

Nieuwe producten, DERMACEUTISCHE producten onder leiding van DERMATOLOGEN. Specieke huidverbeterings behandelingen, Acné, pigmentvlekken, meno pauze.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

NAIL BAR KIRA :

 

Daarnaast ben ik ook NAGELSTYLISTE, een passie waarin ik me volledig kan uitleven, een kind in een snoepwinkel wanneer de nieuwe kleuren en glitters te bewonderen zijn. Elke dag mooie gelakte nagels... Zeg nu zelf, wie wil dit nu niet? 

Als vrouw ben je enorm veel bezig met je handen, daarom is het van groot belang dat gelnagels juist geplaatst worden, dit kan alleen met de nodige kennis en het blijven volgen van opleidingen.  Hierin stuur ik mezelf dan ook regelmatig bij. 

 

LASHLIFT :

 

Wil je mooie natuurlijk gelifte wimpers dan kan ik je de LASHLIFT aanraden van Elleebana.

De eerste blik naar iemand, de eerste knipoog....Bambi Eyes!!!! Neen zeggen word wel heel moeilijk dan ;o). 

Wat doen we juist? 

We plaatsen de natuurlijke wimpers omhoog, zetten er een mooie krul in. Dit gebeurd door middel van producten deze zijn net iets meer dan andere, Dierenproefvrij, Vegan, Goedgekeurd door de FDA/TGA/EU, Vrij van parabenen en formaldehyde, Hypoallergeen. 

De wimpers worden ook gekleurd en verzorgd met de Lashvitamin Botox. Hievan heb je toch 6 tot 8weken plezier.

 

Hebben jullie verder nog vragen over bovenstaande behandelingen, aarzel dan zeker niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Dit kan telefonisch, via FB of Instagram. Regelmatig delen wij ook nieuwtjes, leuke acties en foto's op beide social media profiles!!

 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten in ons instituut - Beauty&Nail Bar Kira

 

Liefs,

Kira x