Reactie plaatsen

Reacties

Tatjana Op de Beeck
12 dagen geleden

Kira is echt een super vrouw.
Ik ga bij haar voor mijn nagels , en wenkbrauwen epileren.
Kira doet dit zeer zorgvuldig en sinds corona volgt zij de regels goed op hand ontsmetten bij binnen komen, er staat een scherm tussen ons en mondmaskers op.
Mijn nagels zijn altijd tiptop inorde en goed behouden, raar of zelden dat ik eentje verlies (werk in colruyt). Nadien worden de handjes ook altijd me een goed ruikende handcreme verzorgd.
Ik heb kira gewoon ontdenkt op fb en nog geen moment spijt gehad dat ik na haar verhuisd ben :D!

Katrien
19 dagen geleden

De behandelingen van Kira zijn top! Puur genieten! Je wordt warm ontvangen en bovendien krijg je een zeer duidelijke uitleg van de behandeling die ze doet en van de producten. Mijn huid ziet er veel gezonder uit. Een echte aanrader! Ik kijk al uit naar mijn volgend bezoekje!

Sofie maris
een maand geleden

Net een geneo behandeling gehad. Wat een zaligheid! Super ontvangst en goede uitleg van de producten. Ik kan dit iedereen aanraden!
Mijn huid voelt terug soepel aan en ziet er veel gezonder uit. Ik kijk al uit naar mijn volgend bezoekje ☺️

Kelly Mariën
een maand geleden

De geneo behandeling is echt top! Puur genieten! Ook de nieuwe Noon behandeling met zijn diep werkende kracht laat je als herboren voelen. Kira legt steeds alles uit wat ze doet en wat je mag verwachten qua gevoel op je huid zodat echt iedere behandeling een zen momentje is. Ik kijk al uit naar mijn volgend bezoekje 🥰